Your address will show here +36 70 254 1007
  • TANÁCSADÁS
  • DESIGN
  • 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS
  • MODERN KERTTERVEZÉS

F
unkcionalitás

Életterünket nem elég ízlés szerint rendezni, a használhatóság éppoly fontos.

D
esign

A használhatóság mellett azonban a vizuális megjelenésnek is fontos szerep jut, mert az első benyomás alapján mindenkiben születnek érzések.

M
inőség

A megrendelő megelégedettségére úgy összehangolni az előbbi két tényezőt, hogy egy harmonikus, élhető teret kapjunk.

GYORSASÁG

TANÁCSADÁS

Meglévő otthonunk néha apró változtatásokkal is sokkal modernebbé, élhetőbbé tehető. Néha csak egy kis lökés hiányzik ahhoz, hogy a megálmodott vágyak egy komplett egésszé váljanak. A tanácsadás mindig igény szerinti időt ölel fel, és azoknak ajánlom, akiknek néhány óra elég ahhoz, hogy bizonyos döntéseket könnyebbé váljon meghozni egy hozzáértő és jó vizuális látásmóddal rendelkező szakember segítségével.

  • Text Hover
  • Text Hover
LAKBERENDEZÉS

DESIGN
Komplett folyamat, mely irányulhat egy újonnan épített lakás, ház belső elrendezésének megtervezésére vagy egy már meglévő ingatlan átalakítására. A tervezésen nem csak a bútorok elhelyezését értjük, hanem ha az építkezés, átalakítás/felújítás lehetővé teszi, akkor a komplett világítástechnikát, álmennyezet tervezését/újratervezését is, valamint a bútorok méretpontos tervezését, ha azokat egyedi igény szerint asztalos készíti, illetve a burkolatok, fal színek kiválasztását.
FOTOREALISZTIKUS

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Sokan kevésbé vizuális típusok, emiatt könnyebb döntést hozniuk, ha az adott helyiséget méretpontos látványtervként igazi valójában láthatják viszont. Ilyenkor a látványterv egész pontosan azt a képet mutatja, ami később a megrendelő otthonában megvalósításra kerül.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
NÖVÉNYEK

MODERN KERTTERVEZÉS
Kifejezetten modern, minimalista stílusú kertek tervezése az alapoktól, az ültetendő növénylistán át a modern kertbe illeszkedő bútorok, kiegészítők, hangulatvilágítás megtervezéséig. Elsősorban városi, elővárosi “kisebb” kertek tervezését, kivitelezését vállalom.
BEMUTATKOZÁS
SOMLYAI TAMÁS VAGYOK. DEBRECENBEN SZÜLETTEM,
  • Text Hover
2001 óta élek Budapesten. Szakmámat tekintve reklámgrafikus voltam, filmek, reklámok, videoklipek utómunkálataival foglalkoztam korábban. Mindig is érdekelt a lakberendezés, építészet.
2014-ben jelentkeztem a Junior Art Center lakberendező iskolába, ahol nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a tanulásba. Az eddig is világos volt számomra, hogy főleg a modern, minimalista stílus az, ami igazán közel áll hozzám, de tanáraimnak köszönhetően más stílusok alkalmazásába is betekintést nyertem és a házi feladatok elkészítésével kipróbálhattam magam. A Lakberendezők Országos Szövetsége által 2016-ban kiírt „Év Pályakezdő Lakberendezője” pályázaton elért eredményt nagy örömmel fogadtam. Nagyon jól esik és büszkeséggel tölt el, hogy a szakmai zsűri az én pályaművemet díjazásra alkalmasnak találta. Számomra nagyon fontos, hogy bárki, aki segítségért fordul hozzám, a megvalósult terveket a sajátjának érezze. Tudom, hogy egy építkezés vagy felújítás senkinek sem vágyálom, mert nehéz folyamat és ha valaki nem ért mindenhez könnyen rémálommá is válhat. De egy szép otthonba hazaérni egy nehéz nap után igazi öröm. Ha az ember jól érzi magát saját otthonában, az már önmagában képes feltölteni energiával. Hiszem, hogy az emberek segítségére lehetek a számukra megfelelő otthon kialakításában akár ötletekkel, akár a meglévő tervek összhangba hozásával, akár a kivitelezés felügyeletének nehéz terheit átvállalva.
Már a tervezésnél a megjelenítésre is nagy hangsúlyt fektetek. Az átadott 3D látványtervek fotórealisztikus kidolgozása segíti a megrendelő döntéseit. Burkolat, bútor és világítástervek részletes és méretpontos kidolgozása lehetővé teszi, hogy az adott kivitelező szakember és a tulajdonos is pontosan átláthassa a szükséges anyagok és munkadíjak alakulását, így előre tervezhető a felújítás, átalakítás költsége.
PARTNEREK

© COPYRIGHT - 2024 META DESIGN INTERIOR STUDIO - HUNGARY