Meta Design Interior Studio
Lakberendezés | Belsőépítészeti tervezés | 3D látványtervezés | Kerttervezés | Tanácsadás


Ingyenes  ajánlatkérés országosan

Ingyenes felmérés Budapesten és környékén

Személyre szabott tanácsadás

Rövid határidő

Bizonyos esetekben teljeskörű ügyintézés (kivitelezés)


Segítek az Ön ízlésének megfelelő, praktikus és szemet gyönyörködtető belső tereket kialakítani. A fotórealisztikus látványtervek köszönhetően az átalakítást úgy tudja elkezdeni, hogy már előre láthatja milyen lesz a végeredmény. Ezen kívül igény esetén a bútorokat is megtervezem, illetve a kivitelezésben is tudok segíteni.


Egy munkanapon belül reagálok a megkeresésére!


Hívja Somlyai Tamást hétfőtől-szombatig 10-20 óra között a +36 70 254 1007 telefonszámon!


Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot az alábbi gombra nyomva!

Miért érdemes Önnek is a Meta Design Interior Studiot választani?

Egy szép otthonba hazaérni egy nehéz nap után igazi öröm. Ha az ember jól érzi magát saját otthonában, az már önmagában képes feltölteni energiával. Hiszem, hogy az emberek segítségére lehetek a számukra megfelelő otthon kialakításában akár ötletekkel, akár a meglévő tervek összhangba hozásával, akár a kivitelezés felügyeletének nehéz terheit átvállalva.


Somlyai Tamás vagyok, lakberendező, belsőépítész, a Meta Design Interior Studio tulajdonosa.


Én fogom Önnel felvenni a kapcsolatot ajánlatkérés után, illetve velem fogja tartani a kapcsolatot a közös munka során.


Számomra nagyon fontos, hogy bárki, aki segítségért fordul hozzám, a megvalósult terveket a sajátjának érezze.


Tudom, hogy egy építkezés vagy felújítás senkinek sem vágyálom, mert nehéz folyamat, és ha valaki nem ért mindenhez, könnyen rémálommá is válhat.


Már a tervezésnél a megjelenítésre is nagy hangsúlyt fektetek. Az átadott 3D látványtervek fotórealisztikus kidolgozása segíti a megrendelő döntéseit. Burkolat, bútor és világítástervek részletes és méretpontos kidolgozása lehetővé teszi, hogy az adott kivitelező szakember és a tulajdonos is pontosan átláthassa a szükséges anyagok és munkadíjak alakulását, így előre tervezhető a felújítás, átalakítás költsége.


  • Text Hover
Somlyai TamásLakberendező, belsőépítész
Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot az alábbi gombra nyomva!

SZOLGÁLTATÁSOK

LAKBERENDEZÉS
Segítek ízléses, praktikus és szemet gyönyörködtető belső tereket kialakítani. Legyen szó újonnan épített lakás, ház belső elrendezésének megtervezéséről vagy egy, már meglévő ingatlan átalakításáról, teljeskörű megoldást tudok Önnek nyújtani.

A tervezésen nem csak a bútorok elhelyezését értem, hanem, ha az építkezés, átalakítás/felújítás lehetővé teszi, akkor a komplett világítástechnikát, álmennyezet tervezését/újratervezését is, valamint a bútorok méretpontos tervezését, ha azokat egyedi igény szerint asztalos készíti, illetve a burkolatok, fal színek kiválasztását.
3D LÁTVÁNYTERVEZÉS
A fotórealisztikus látványterveknek köszönhetően az átalakítást úgy tudja elkezdeni, hogy már előre láthatja milyen lesz a végeredmény.

A látványterv egészen pontosan azt a képet mutatja, ami később a megrendelő otthonában megvalósításra kerül.

Ennek köszönhetően a terveken addig lehet finomítani, amíg tökélesen elégedett nem lesz az eredménnyel. Az átalakítást már úgy tudja elkezdeni, hogy biztos lehet benne, hogy elégedett lesz az eredménnyel.
MODERN KERTTERVEZÉS
A belső terek mellett a kert kialakításában is tudok segíteni. Kifejezetten modern, minimalista stílusú kertek tervezésével foglalkozom, az alapoktól az ültetendő növénylistán át a modern kertbe illeszkedő bútorok, kiegészítők, hangulatvilágítás megtervezéséig. Elsősorban városi, elővárosi “kisebb” kertek tervezését, kivitelezését vállalom.
TANÁCSADÁS
Meglévő otthonunk néha apró változtatásokkal is sokkal modernebbé, élhetőbbé tehető. Néha csak egy kis lökés hiányzik ahhoz, hogy a megálmodott vágyak egy komplett egésszé váljanak. A tanácsadás mindig igény szerinti időt ölel fel, és azoknak ajánlom, akiknek néhány óra elég ahhoz, hogy bizonyos döntéseket könnyebbé váljon meghozni egy hozzáértő és jó vizuális látásmóddal rendelkező lakberendező, belsőépítész szakember segítségével.
Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot az alábbi gombra nyomva!

KORÁBBI MUNKÁIMBÓL

Nagyításhoz nyomjon a képre.
Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot az alábbi gombra nyomva!

RÓLAM MONDTÁK

Gedon Beáta | Budapest


” Először is nagyon örülök, hogy megismerhettelek és nagyon köszönöm a munkád. Akkor ismertem meg Tamást amikor a kislányomnak szüksége lett egy saját szobára és a két kamasz fiam se alhatott már emeletes ágyban. Pici házban lakunk, bővítésre nem volt lehetőségünk, ezért a rendelkezésre álló tereket kellett a lehető legjobban megtervezni és kivitelezni.Először körülnéztem a Meta Design oldalán, ami nagyon megtetszett, utána kezdtünk el beszélgetni a lehetőségekről. Első lépésben küldtem neki papíron egy kézzel készített alaprajzot, az akkori állapotról és Tőle nagyon gyorsan visszakaptam 3D- ben ahol már sokkal könnyebb volt mozgatni a falakat, bútorokat. Tamás a tervezés alatt végig nagyon megértő, kedves, rugalmas és gyors volt, mindenre volt ötlete. Amióta elkészültünk minden gyermeknek egy kicsit több privátszféra jutott, sokkal otthonosabban érezzük magunkat. Miért válaszd Tamást? Ha nincs ötleted azért, ha nem tudod, hogy hogyan valósítsd meg azért. A legjobbat hozza ki az otthonodból. “

Bakos Gábor | Dunakeszi


” Tamás segítségével meg tudtuk alkotni álmaink kertjét! Segített megtalálni, hogy mi is az amire valóban vágyunk. De itt nem ért véget a dolog, magát a kivitelezést is felügyelte, irányította. Pont erre volt szükségünk és mindenkinek nagyon ajánljuk aki valami menőt és designosat szeretne kialakítani a házában vagy a kertjében. “

Nemes Adriána | Sopron


” Annak ellenére, hogy nagyon tetszettek Tamás tervei, úgy gondoltam, hogy hát nekem biztos nem lesz kék meg sárga fal a konyhámban. Végül mivel nem volt jobb ötletem, olyan lett, amilyen az eredeti terveken szerepelt. Egyáltalán nem bántam meg. Nagyon tetszik. Természetesen nem csak a konyha, az egész lakás. Legközelebb is Tamást kérném meg, hogy segítsen! “

Szakály Balázs | Timba bútor


” Tamás egy részletekre is odafigyelő, időben szállító, jó ízlésű és jól kommunikáló profi. Fotorealisztikus szoba látványterveket rendeltünk meg tőle és nagyon elégedettek voltunk a munkájával. “

Mátyás Péter | Budapest


” Tamás értő keze alatt a felújítandó lakás luxus lakássá alakítása álmodozásból kézzel fogható valósággá vált. “

Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot az alábbi gombra nyomva!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjen kötelezettségmentes ajánlatot az űrlap kitöltésével, vagy hívjon az alábbi telefonszámon hétfőtől szombatig 10-20 óra között.

Somlyai Tamás: +36 70 254 1007

Az űrlap kitöltése csak néhány percet vesz igénybe, és teljesen kötelezettségmentes!

Minden ajánlatkérésre igyekszem egy munkanapon belül válaszolni.

Szolgáltatások: Lakberendezés | Belsőépítészeti tervezés | 3D látványtervezés | Kerttervezés | Tanácsadás

 

Oops!! Something's Missing

Please install and activate WPForms Lite to use this shortcode

A gombra kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatót
Meta Design Interior Studio Somlyai Tamás - lakberendező, belsőépítész

Telefonszám: +36 70 254 1007 (hétfőtől szombatig 10-20 óra között hívható)

E-mail: info@meta-design.hu

Adatkezelési tájékoztató

© COPYRIGHT - 2022 META DESIGN INTERIOR STUDIO - HUNGARY